Хигия NV и ДЗИ – Премиум партньори


Хигия NV и ДЗИ – Премиум партньори

Клиника Хигия NV бе обявена за Премиум партньор на ДЗИ за 2023 г. Лично изпълнителният директор на компанията в сектор „Банково и животозастраховане“ -Александър Пеев пристигна в клиниката, за да връчи почетната грамота на управителя и съсобственик -  д-р Цветелина Спиридонова.

 

Отличието Хигия NV получи за приноса си в утвърждаването на добрите практики и високото качество в здравеопазването. Отличното клиентско преживяване, което предлага на пациентите си в здравното застраховане са и допълнителния мотив, с който една от най-големите и доказани застрахователни компании у нас обяви клиниката за свои Премиум партньор за изминалата година.

 

„Щастливи сме, да знаем, че професионалната ни грижа и усилия насочени към запазване здравето на пациентите ни са оценени не само от тях, но и от нашите партньори. За екипът ни това е допълнителна мотивация и знак, че вървим в правилната посока на прилагане и налагане на европейско качество и практики в лечебни заведения Хигия“, каза д-р Цветелина Спиридонова.

 

Отличието от страна на ДЗИ е поредното признание за клиника Хигия NV, която всеки следващ ден печели доверието на своите пациенти.

 

 

 

 

 

Партньори


SiemensOlympusROCHE BULGARIAHUMAN
NV Tower
NV Tower
HYGIA NVбул. Г. М. Димитров 59, ет.1 - партер, София 1700, България

+359 886 500 421

Работно време
Понеделник - петък08:30 - 18:00 часа
 
© Hygia NV. Всички права запазени.
  Клиника Хигия NV
Медицински услуги

Кардиология
Вътрешни болести
Гастроентерология
Хирургия
Акушерство и гинекология
Нефрология
Офталмология
Неврология
Психология
Физиотерапия
Дентална медицина

Лаборатория
Галерия
Новини
0886 500 421
Запази час
Резултати
Контакти

  BG EN