Топ пластичен хирург ще консултира в клиника Хигия NV


Топ пластичен хирург ще консултира в клиника Хигия NV

Широко признатият в хирургичните среди пластичен хирург д-р Маркус Хандле ще дава ексклузивни консултации на българските жени в клиника Хигия NV.

Д-р Маркус Хандле е сертифициран и акредитиран професионалист е в Европейския съюз и Швейцария. Съдебно сертифициран пластичен експерт за пластична хирургия в Австрия.Той е главен изпълнителен директор и ръководител на академията за обучение на лица в Инсбрук и Виена. Сертифициран и акредитиран от Австрийската лекарска камара за обучение на пластични хирурзи. Главен изпълнителен директор и ръководител на THE PURE CELL AG Швейцария. 

Д-р Хендле се е обучавал в Швейцария повече от 8 години във водещи лечебни заведения за пластична хирургия - три години в Бразилия в клиниката на проф. Иво Питанги и специално се е обучавал в техниките за лифтинг на лицето от д-р Даниел Бейкър в САЩ. По време на обучението си в Бразилия той разработва "повдигане на ръцете с минимален белег" с LM Bonfatti.

Работата му е иновативна и се фокусира върху бразилски и северно-американски техники, адаптирани към европейския стил и култура. Неговият основен фокус са непрекъснатите изследвания за нови техники и индивидуални концепции за лечение. Д-р Хендле е международен лектор на най-известните симпозиуми за пластична хирургия в Бразилия и САЩ.

От 2001 г. се фокусира върху това да стане специалист по естетична лицева хирургия. Той отваря първата си клиника в Инсбрук през 2011 г., втората - във Виена през 2014 г. и най-новата си клиника в Баар/Цуг, Швейцария през 2022 г. Уменията му са забелязани и признати от академията Allergan, след което е избран да стане обучител за Швейцария и Австрия . Той обучава външни специалисти по лицева хирургия в своята Академия (бившето наименование е The Face Academy), която е трансформирана в Pure Cell Academy през 2020 г. и накрая в The Face by Pure Cell Training Academy през 2022 г.

Д-р Хандле създава две приложения за обучение и сертифициране (наречени Pure Cell Go и Pure Cell Pro) през 2020 г. с водеща компания за електронно обучение за Европа. Приложението Pure Cell Go e създадено за обучаване на клиенти, а приложението Pro за обучаване и сертифициране на естетични специалисти. Фокусът на д-р Хандъл върху подобряването на минимално инвазивните техники за лице, подкрепя участието му в научно-изследователските програми на неговата академия.

Д-р Хандле започва да изнася лекции в международен план от 2007 г., започвайки в Швейцария и Австрия, последвани от лекции на световните конгреси по пластична и естетична хирургия на бразилските и американските организации, както и в Италия, Португалия, Монако, Англия и Гърция. Изнася над четиридесет международни лекции на различни езици. Той става лектор по естетични процедури за лице през 2012 г. и изграджда мрежа от лекари в Австрия и Швейцария, които също се присъединяват към него, когато започва със своите семинари за лицеви кадаври през 2019 г. в университета Леополд Франценд в Инсбрук, Австрия.Хирургично той се е специализирал в техники за повдигане преди всичко на лицето. Фокусът му в минимално инвазивните лечения е върху пола и генетичните особености на лицето. Темите, които го вълнуват са промяна на мъжките и женски характеристики, дълголетие, естествени резултати и най-голяма удовлетвореност на пациентите. Професията му на пластичен хирург учил във водещи болници в Швейцария и Бразилия, му дава много умения подходящи за съвременния естетичен свят.

Партньори


SiemensOlympusROCHE BULGARIAHUMAN
NV Tower
NV Tower
HYGIA NVбул. Г. М. Димитров 59, ет.1 - партер, София 1700, България

+359 886 500 421

Работно време
Понеделник - петък08:30 - 18:00 часа
 
© Hygia NV. Всички права запазени.
  Клиника Хигия NV
Медицински услуги

Кардиология
Вътрешни болести
Гастроентерология
Хирургия
Акушерство и гинекология
Нефрология
Офталмология
Неврология
Психология
Физиотерапия
Дентална медицина

Лаборатория
Галерия
Новини
0886 500 421
Запази час
Резултати
Контакти

  BG EN