Лекции на хирурзите от лечебни заведения ХИГИЯ гарантираха високото ниво на Естетик Експо


Лекции на хирурзите от лечебни заведения ХИГИЯ	 гарантираха високото ниво на Естетик Експо

Лекциите на представителите на лечебни заведения ХИГИЯ гарантираха високото ниво на състоялото се, първо по рода си, изложение у нас за естетика – Естетик Експо.

 

Управителят на лечебни заведения ХИГИЯ – хирургът д-р Цветелина Спиридонова затаи дъха на присъстващите в залата с лекция на тема – Кожни тумори в областта на лицето“, а след нея ръководителят на Клиниката по хирургия в МБАЛ ХИГИЯ д-р Динко Владимиров представи съвременния иновативен метод за стягане и контуриране кожата  на лицето и шията – Face tite.

 

Десетки посетители на събитието в Гранд хотел Милениум се увериха в качеството на консултациите, специалистите и възможностите за терапии и лечение в лечебни заведения ХИГИЯ, които се отличават с висок професионализъм и отношение към пациента.

 

Посрещаме пациентите като партньори, за да се погрижим за здравето им, за да отговорим на притесненията и въпросите им. За нас, като екип е най-важно да успеем да отговорим на очакванията и те да си тръгнат от лечебни заведения ХИГИЯ спокойни и уверени, че ако са имали проблем ние сме го открили и сме дали решение с целия професионализъм и знание на съвременната медицина. Именно изискванията към лекарите в лечебни заведения ХИГИЯ да са максимални професионалисти, срещу което, аз поемам отговорността, да имат най-добрите условия за работа е мотото, което следвам. В ХИГИЯ ние подхождаме лично към всеки!" каза д-р Цветелина Спиридонова, управител на лечебни заведения ХИГИЯ.

 

 

Партньори


SiemensOlympusROCHE BULGARIAHUMAN
NV Tower
NV Tower
HYGIA NVбул. Г. М. Димитров 59, ет.1 - партер, София 1700, България

+359 886 500 421

Работно време
Понеделник - петък08:30 - 18:00 часа
 
© Hygia NV. Всички права запазени.
  Клиника Хигия NV
Медицински услуги

Кардиология
Вътрешни болести
Гастроентерология
Хирургия
Акушерство и гинекология
Нефрология
Офталмология
Неврология
Психология
Физиотерапия
Дентална медицина

Лаборатория
Галерия
Новини
0886 500 421
Запази час
Резултати
Контакти

  BG EN