ХИГИЯ партнира на първо по рода си естетично изложение у нас


ХИГИЯ партнира на първо по рода си естетично изложение у нас

 

 

Лечебни заведения ХИГИЯ са генералният партньор на първото по рода си събитие у нас, посветено изцяло на естетикатата - AESTHETIC EXPO, което ще се проведе на 15 октомври 2023 г. , от 10:00 ч., в Гранд хотел Милениум в столицата.

Лектори на събитието ще бъдат управителят на лечебни заведения ХИГИЯ - д-р Цветелина Спиридонова и дерматологът д-р Златина Филипова, която пристига специално за събитието от Обединените Арабски Емирства, където работи в последните почти 30 години.

Хирургът Д-р Спиридонова  ще изнесе лекция на тема  „Кожни тумори в областта на лицето.". Област, в която тя работи в последните години е един от най-тъсрените специалисти за лечение на този тип заболявания.

Д-р Златина Филипова ще запознае гостите на събитието с най-новата технология в областта на подмладяващите и разкрасителни процедури , която е хит сред холивудските звезди - Morpheus 8. Това е съвременен, неоперативен метод за подмладяване на кожата, като за лицето той има ефективен лифтинг ефект. Иновативната машина регенерира кожата на клетъчно ниво, възвръщайки нейната плътност, младост и красота.

Д-р Динко Владимиров е третият участник в събитието от името на лечебни заведения ХИГИЯ. Той ще представи информация и видео за една от най-новите световни техники за подмладяване, която има сериозна заявка да се превърне в абсолютния хит в естетиката.

Подробности за AESTHETIC EXPO вижте тук

Партньори


SiemensOlympusROCHE BULGARIAHUMAN
NV Tower
NV Tower
HYGIA NVбул. Г. М. Димитров 59, ет.1 - партер, София 1700, България

+359 886 500 421

Работно време
Понеделник - петък08:30 - 18:00 часа
 
© Hygia NV. Всички права запазени.
  Клиника Хигия NV
Медицински услуги

Кардиология
Вътрешни болести
Гастроентерология
Хирургия
Акушерство и гинекология
Нефрология
Офталмология
Неврология
Психология
Физиотерапия
Дентална медицина

Лаборатория
Галерия
Новини
0886 500 421
Запази час
Резултати
Контакти

  BG EN