Инфузионна терапия в Хигия NV


Инфузионна терапия  в Хигия NV

През месец Май клиника Хигия NV въвежда още една процедура за грижа за вашето здраве. Инфузионната терапия снабдява организма с най-необходимото за здраве, тонус, младост, красота, детокс, имунитет и др. Вижте възможностите,  за да се почувствате още по-добре:

Възстановяване за спортисти – Възстановаване на организма при активно спортуващи, повишаване на капацитета на тялото, както и подкрепа на мускулите. Хидратация и енергизиране на тялото способстват за пълно възстановяване след активни тренировки или почивка от тях.

 

Красота и младост отвътре - Инфузионна терапия с основна цел анти-ейджинг, подобряване състоянието на кожата, ноктите, както и косопад след раждане или силен стрес. Използването на комбинация от антиоксиданти, витамини и електролити способства за постигането на баланс в организма.

 

Детоксикация и възстановяване – Инфузия с цел подобряване на състоянието на черния дроб и организма като цяло след  пренатоварване от храна и алкохол, детокс, както и подрепа на организма. 

 

Приятно пътуване – Инфузия, подходяща при хора, които са изтощени, хронично преуморени емоционално и имат проблем при пътуване, свързан с гадене и повръщане. Използването на различни медикаменти ще облекчи тези симптоми, както и ще направи Вашето пътуване комфортно и незабравимо.

 

Здраве и имунитет – Изключително подходяща терапия за подсилване на имунитета при Бърнаут,  противодействие при сезонни заболявания, често боледуване поради отслабване на имунитета. Използването на различни медикаменти ще спомогне за подобряване състояние на организма, подсилване на имунната система.

 

Отслабване и детокс – Програма, действаща едновременно в колаборация с ендокринолог и вливания от анестезиолог.  Чрез изготвяне на индивидуална терапия от специалист ендокринолог, както и назначаване на вливания от анестезиолог, ще се постигне редуциране на затлъстяването, подобряване на BMI, както и нормализиране състоянието на организма.

 

Партньори


SiemensOlympusROCHE BULGARIAHUMAN
NV Tower
NV Tower
HYGIA NVбул. Г. М. Димитров 59, ет.1 - партер, София 1700, България

+359 886 500 421

Работно време
Понеделник - петък08:30 - 18:00 часа
 
© Hygia NV. Всички права запазени.
  Клиника Хигия NV
Медицински услуги

Кардиология
Вътрешни болести
Гастроентерология
Хирургия
Акушерство и гинекология
Нефрология
Офталмология
Неврология
Психология
Физиотерапия
Дентална медицина

Лаборатория
Галерия
Новини
0886 500 421
Запази час
Резултати
Контакти

  BG EN